17
april
2024
17
april
2024
17
april
2024

Private Label Productie

EEN EIGEN STATIONERYLIJN OF AGENDA OP DE MARKT BRENGEN?

Daar kunnen wij je bij helpen. We verzorgen de productie van agenda’s, planners en stationery van A tot Z. Of het nu gaat om 1.000 of 50.000 stuks; wij regelen het allemaal. Je kunt bij ons op elk onderdeel van het proces instappen. Heb je al een product, maar ben je op zoek naar een drukker? Wij zorgen ervoor. Wil je juist dat we al in de conceptfase meedenken: graag!

Bij BacktoBasiX maken we jaaragenda’s, schoolagenda’s, stationery (denk aan notitieboeken, schrijfwaren, laptopcovers en etuis), back-to-school-spullen, giftbags en kaarten. We verzorgen exclusieve producties voor een aantal bekende merken en voeren daarnaast eigen-merk-opdrachten uit onder licentie of private label.

Passie voor plannen

Voordat die agenda’s en schoolspullen klaar zijn, zijn er bij BacktoBasiX al wel een paar maanden verstreken. Na de briefing ontwikkelen we een concept, zoeken een passende vormgever voor het ontwerp en zetten we de productie in gang. Wij houden van plannen, dus zorgen ervoor dat alles op tijd is geregeld.

Het team van BacktoBasiX bestaat louter uit professionals met een passie voor plannen. Vanuit de studio in het centrum van Amersfoort wordt alles bedacht, ontwikkeld en gecoördineerd:

  • Conceptontwikkeling
  • Vormgeving
  • Desk Top Publishing
  • Productie
  • Verkoop
  • Logistiek
  • Distributie
  • Marketing

Wereldwijd netwerk

Je moet doen waar je goed in bent, vinden wij. Vandaar dat we niet alle agenda’s zelf ontwerpen, geen planner zelf drukken en onze notitieboekjes nooit zelf naar de winkel brengen. Wel bezoeken we beurzen, volgen we de social media en praten we veel met trendwatchers en designers, zodat we op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en trends.

BacktoBasiX maakt gebruik van een nationaal en internationaal netwerk waarmee we intensief samenwerken. We hebben vormgevers in binnen- en buitenland en onze drukkers zitten zowel in Europa als daarbuiten. Ons netwerk maakt dat we flexibel kunnen opereren en voor elke opdracht maatwerk kunnen leveren. Standaard en routine horen niet bij ons; exclusief en efficiënt wel. Met veel passie, natuurlijk!

Dus heb je een idee of een vraag? Of al een vastomlijnd plan? Mail of bel ons! We zien uit naar je bericht.