20
juni
2024
20
juni
2024
20
juni
2024

Wie zijn wij

Nice to meet you!

BacktoBasiX is op 21 juni 2001 opgericht door Evelijn Leemreis. Na jarenlang ervaring te hebben opgedaan in de grafische sector, besloot zij zelf als uitgever te beginnen. Met als corebusiness schoolagenda’s en jaaragenda’s. Haar kennis van de markt en de productie, en contacten “over de hele wereld” maken BacktoBasiX de ideale partner voor elke klant.

Sinds ruim twee jaar staat Lotte Lomans mede aan het roer. Verjonging en “verbreding”, en nog meer creativiteit en kennis!

Evelijn is de productie / private label specialist. Hiervoor kun je contact met haar openemen. Wil je meer weten over onze eigen lijnen? Dan is Lotte er voor je. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden!

In de afgelopen 22 jaar is BacktoBasiX enorm gegroeid.  En dat is logisch, want we hebben als uitgangspunt: alles is mogelijk! En dus ook alle wensen en opdrachten. 

Horen we snel van je?

Contactformulier

Contact Us

DISTRIBUTEURS

[table id=1 /]

Adverteren in agenda’s

We hebben het al vaker laten vallen; met een agenda of kalender ben je bijna elke dag onder de aandacht van je gebruiker. En vaak willen tevreden klanten, het jaar erop weer net zo’n fijne ervaring. Vandaar dat het adverteren, in bijvoorbeeld schoolagenda’s, zo interessant is. 

Wilt u meer weten over de mogelijkheid om te adverteren in een van onze producten? Neem dan contact met ons op of ga naar de pagina Agenda’s en Planners.

Privacyverklaring

Klik hier om de privacyverklaring te bekijken.