schoolagenda, kalender, planner

PRIVATE LABEL AGENDA & STATIONERY

Private label producten zien wij als uitgaven van een winkel(keten) onder het eigen merk. Hierbij is het belangrijk dat de agenda’s van passende kwaliteit en uitstraling zijn. Ook op dit gebied heeft BacktoBasiX enorm veel ervaring en kunnen we op elke gewenste manier voor u aan de slag. Zo hebben wij voor V&D back to school producten gemaakt en verzorgen we ook voor een aantal andere grote Nederlandse retailers hun agenda’s en stationery.


EIGEN MERK AGENDA

Bij BacktoBasiX worstelen we altijd met termen als private label, onder licentie en eigen merk. Waar het om gaat is dat we in opdracht van anderen, misschien wel van u, producten op maat kunnen maken. Stel, u wilt een agenda uitgeven onder uw eigen naam. Die naam kan van een merk zijn, maar ook van uw bedrijf of sportclub. Tal van jeansmerken en voetbalclubs gingen u voor. BacktoBasiX kan in overleg met u het volledige proces verzorgen, van idee en ontwerp, tot distributie en marketing.


AGENDA ONDER LICENTIE

Onder licentie wil zeggen dat we onder uw naam één of meer producten vervaardigen en uitgeven. Een mooi voorbeeld is Pink Ribbon, dat natuurlijk het uitgeven van agenda’s en stationery niet als core business heeft, maar de eigen agenda wel beschouwt als mooi PR-materiaal dat ook nog eens concreet geld oplevert voor de organisatie. Bij BacktoBasiX maken we al jaren agenda’s, kalenders en aanverwante artikelen voor organisaties en instellingen. Misschien binnenkort ook voor u?