FAMILIE AGENDA’s 2020 | FAMILIE PLANNER’s 2020

Voor 2020 hebben we weer een aantal favoriete planners uitgebracht:
Pimpelmees familie planner 2020, Pimpelmees familie agenda 2020, Relax Mama! familie planner 2020, Relax Mama! familie agenda 2020. Klik op de planner naar keuze en je wordt doorgeleid naar de webshop.

      

EEN AGENDA VRAAGT EEN JAAR LANG AANDACHT

Bij BacktoBasiX zijn we in 2001 begonnen met het uitgeven van agenda’s. Destijds was het huwelijk van koning Willem Alexander en koningin Maxima de aanleiding om zelf een agenda uit te brengen. Sindsdien maken we elk jaar tal van agenda’s. We hebben een aantal eigen titels, maar stellen ook onder licentie of private label agenda’s samen. Maatwerk staat natuurlijk voorop. We maken gebruik van een aantal ontwerpers die een exclusief design ontwikkelen op basis van je wensen. Een agenda is een krachtig middel voor de branding van je merk of label, aangezien hij bijna dagelijks door je doelgroep wordt gebruikt.


KALENDERS TE KUST EN TE KEUR

Kalenders produceren we in vele soorten en maten. Denk maar aan jaarkalenders, maand- en weekkalenders, scheurkalenders en verjaardagskalenders. We ontwerpen designkalenders als blikvanger in het interieur, maken kalenders die vooral de aandacht vragen voor een bedrijf of merk en produceren kalenders die een bepaald thema of ontwerp hebben. Een kalender uitgeven is slim. Je hebt het gehele jaar de aandacht van de gebruikers en je kunt zo op subtiele wijze informatie delen. En een kalender als relatiegeschenk of premium wordt nog altijd gewaardeerd.


MET EEN PLANNER HOUD JE HET OVERZICHT

Een planner biedt overzicht. In één oogopslag zie je wat er per week of per maand gepland staat voor wie en waar de eventuele knelpunten zijn. Vooral bij gezinnen met kinderen zijn familieplanners mateloos populair. Sport, feestjes, vergaderingen en alle andere activiteiten kun je per persoon overzichtelijk op de planner kwijt. Maar ook zakelijk bewijzen planners dagelijks hun nut. Zeker handig bij afdelingen waar meer personen werken aan verschillende projecten tegelijkertijd. Bij BacktoBasiX hebben we verschillende modellen in verschillende maten, maar maken we ook al jaren planners op maat.