jaaragenda, kalender, planner

STATIONERY MAAKT EEN CONCEPT COMPLEET

Door stationery toe te voegen aan een concept of thema waarin bijvoorbeeld een schoolagenda is ontworpen, maak je dat concept of thema compleet. Jongeren vinden het mooi als de stijl van hun agenda, op subtiele wijze wordt doorgetrokken in bijvoorbeeld het kaftpapier, de ringband, pennen en het etui.
Ook meer volwassen thema’s komen beter tot hun recht als er verschillende bijpassende producten verkrijgbaar zijn. Bij BacktoBasiX bieden we het complete productpallet aan, in elke vorm, kleur en stijl die u wenst.


MATERIAAL EN ONTWERP MAKEN HET VERSCHIL

Bij BacktoBasiX houden we niet van goedkope rommel. Dat betekent niet dat kwaliteit per se duur moet zijn. Door ontwerp, materiaalkeuze, productie en planning goed op elkaar te laten aansluiten, slagen we er altijd in om mooie spullen te maken tegen een scherpe prijs. We kunnen dat dankzij de jarenlange ervaring en de langdurige samenwerking met verschillende professionals en bedrijven op wereldwijd niveau.


STATIONERY BETEKENT PLANNEN

De verschillende producten waaruit stationery bestaat, maken het een uitdaging voor de productie en de planning. Want natuurlijk wilt u dat alles op tijd gereed is en van dezelfde kwaliteit is. Onze inkoopkanalen zijn zo divers, dat we altijd de optimale balans weten te vinden tussen goed materiaal, perfecte productie en een passende planning. Vooral dat laatste vormt de grootste uitdaging en is daardoor ook de belangrijkste kostenfactor. Spoed kost geld, dus beginnen we graag op tijd. Neem dus vandaag nog contact met ons op.