EEN SCHOOLAGENDA MAKEN IS EEN VAK APART

Wat maakt een schoolagenda een populaire agenda? Elk jaar liggen er in de boekhandels en warenhuizen tientallen verschillende schoolagenda’s. Je kunt bijna geen thema bedenken of er is wel een agenda voor gemaakt. Toch zie je dat de ene agenda meer aanslaat bij de jongeren dan andere. Dat heeft te maken met het merk, de indeling, het design, de uitvoering en een klein beetje met de prijs.
Bij BacktoBasiX maken we al jaren schoolagenda’s. We volgen de trends onder jongeren, maken gebruik van de beste ontwerpers en vormgevers en weten waar we ze moeten laten drukken voor de beste kwaliteit, met de leukste gadgets én tegen de scherpste prijs.


ELKE SCHOOLAGENDA MOET EXCLUSIEF ZIJN

Je zou denken dat het bij elke schoolagenda om hetzelfde draait. Je moet er je rooster in kwijt kunnen, je huiswerk in kunnen schrijven en een cijferoverzicht is ook handig. Aangevuld met personalia en niet te vergeten het vakantierooster en klaar is de agenda. Scholieren en studenten denken daar wel anders over. Je agenda is een onderdeel van je identiteit en moet aansluiten bij je lifestyle. Anderen zien aan jouw schoolagenda wat voor type je bent. Door internet en de vergaande digitalisering verandert de belevingswereld van de jeugd razendsnel. Voor ons is het zaak om de papieren agenda daarbij aan te laten sluiten. Vandaar de diversiteit aan modellen en ontwerpen die wij als BacktoBasiX in ons assortiment hebben.


BACK-TO-SCHOOL

Scholieren en studenten zijn bij aanvang van het schooljaar niet alleen op zoek naar een nieuwe agenda. Ze hebben ook allerlei andere studiematerialen nodig als ringbanden, schriften, etuis, kaftpapier, collegeblokken en elastomappen. Ook bij deze spullen gaat het niet alleen om de functionaliteit, maar ook om hoe het eruit ziet. Bij BacktoBasiX kunnen we een vormgevingsconcept volledig doorvoeren in al deze materialen. Voor de scholier is dat geweldig. Alle schoolspullen helemaal in de stijl die bij hem of haar past!